4.3.09

Η χρονοκαθυστέρηση

Ντόρος για το Bodies στο Τεχνόπολις...

Την είχα δει την έκθεση το 2006 στο Λονδίνο..Μου φάνηκε περιέργο όταν έμαθα πως έρχεται στην Ελλάδα αλλά πίστεψα πως θα έρθει ανανεωμένη καθότι είχαν περάσει 3 χρόνια απο τότε που έκανε το γύρο της στην Ευρώπη..

Αλλά όοοοοοοοοοοοοχι...Κοστίζει 16 ευρώ μια έκθεση που οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι έιδαν πριν απο χρόνια..Χαίρομαι φυσικά που έστω και με τέτοια καθυστέρηση δίνεται η ευκαιρία (σε αυτους που έχουν αυτό το extra 20 ευρω στην τσέπη) να έρθουν αντιμέτωποι με κάτι αληθινά εντυπωσιακό..
Χαίρομαι επίσης που η έκθεση ήρθε τουλάχιστον ολόκληρη, που είναι οργανωμένη...

Αλλά στο λέω για να ξέρεις πως στην Ευρώπη και στην Αμερική κυκλοφορεί το "Body of Worlds and the Mirror of Time" με τον Van Hagen να έχει εξελίξει την πρωτοποριακή μέθοδο συντήρησης του σε καμηλοπαρδάλεις, άλογα, λαγούς και ανθρώπινα σώματα σε ακόμα πιο "περίεργες" στάσεις.


Η συγκεκριμένη έκθεση ασχολείται κυρίως με την εξέλιξη του ανθρώπου σε διαφορετικές ηλικίες και απ'ότι θα δείς είναι εξίσου - αν όχι περισσότερο - εντυπωσιακή..

Μπορεί λοιπόν σε κανα 2-3 χρονάκια να τη δούμε κι εδώ...

Η χρονοκαθυστέρηση..στοιχείο ελληνικό...Τα συγκροτήματα - καλλιτέχνες πρέπει να πατήσουν τα 60 για μπορούμε να τους φέρουμε, οι εκθέσεις πρέπει να μπαγιατέψουν για να τις δούμε κι εδώ και φυσικά μιλάμε έτσι κι αλλιώς για τα πιο έυπεπτα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: